Marco More

STREETWEAR WEBSHOP

MARCOMORE

De opdracht

Marcomore is een nieuw streetwear modemerk. Er kon nog niet direct verkocht worden, maar mensen moesten al wel de mogelijkheid hebben om de producten te kunnen zien. De uitstraling moest minimalistisch en strak zijn. Daarnaast was de wens om het verzend proces zo eenvoudig en geautomatiseerd als mogelijk te houden. 

Het resultaat

Er is gekozen om in eerste instantie met een ‘lookbook-website’ live te gaan waar de producten wel konden worden ingezien, maar de mogelijkheid om producten te kopen ontbrak nog. Dit gaf marcomore de mogelijkheid om het merk al in een vroeg stadium te promoten terwijl de webshop werd gerealiseerd. Het resultaat is een rustige webshop waarvoor With-IT de huisstijl heeft gemaakt.

Daarnaast is er een koppeling met een complete verzend en retour module gelegd waardoor het versturen en retourneren van bestellingen zeer eenvoudig en efficient in zijn werk gaat. 

Op maandelijkse basis wordt gezamenlijk gekeken hoe het merk online zijn klanten optimaal kan blijven bedienen.

De klant aan het woord

Een erg goede samenwerking ervaren. Marc staat altijd klaar, en heeft z’n zaakjes goed op orde. Marc is erg divers, en is van veel markten thuis. Hij heeft mijn volledige webshop en website gemaakt, en heeft alles geïnstalleerd wat bij een webshop komt kijken. Ik zou hem altijd aanraden, omdat hij je altijd wilt helpen en veel van zijn vak afweet.
Sander van der Meer
Eigenaar MarcoMore

Plaats een reactie