PERSONAL TRAINING & LIFETYLE COACHING

TOTAL BODY MANAGEMENT

De opdracht

Personal trainings platform Total Body Management is een concept van Hessel Rommes op het gebied van personal training & lifestyle coaching. Voor Total Body Management moest er een website worden gerealiseerd waar alle informatie op een duidelijke manier te vinden is, mensen zich in kunnen schrijven voor lessen en blogs kunnen worden gedeeld.

Het resultaat

Om Total Body Management online een gezicht te geven is er intensief samengewerkt om de website zo goed mogelijk aan te laten sluiten op alle wensen die er bestonden. 

Middels een geïntegreerde instagram feed is de website altijd voorzien van de allernieuwste foto’s. Daarnaast zijn er koppelingen om nieuwsbrieven te versturen en inschrijvingen te laten verlopen.

Op maandelijkse basis wordt de website gemonitord, up to date gehouden en verbeterd.

De klant aan het woord

Marc Hegeman, een wizzkid met betrekking tot het bouwen van een innovatieve website. Hij heeft mij perfect geholpen om een kwalitatief hoogwaardige omgeving te creëren die snel, maar vooral naar wens is vormgegeven. Communicatief snel, duidelijk, correct en eerlijk over de mogelijkheden. Denkt met jou mee als klant. Houdt alles netjes bij en heeft een meer dan eerlijke prijs voor zijn diensten.

Plaats een reactie